Reserveren

RESERVEREN

Helaas zijn we door productionele omstandigheden genoodzaakt onze voorstellingen van 15 en 16 oktober te annuleren.

Wij verwelkomen u graag op zaterdag 9 oktober 20.00 uur of zondag 10 oktober om 15.00uur.

Toneelgroep Maet hout Staet speelt ‘Verwarringen’

Het zijn verwarrende tijden voor ons allemaal. Wat is er dan fijner dan een avond of middagje theater? De spelers van Maet hout Staet dompelen u even onder in de verwarringen van anderen. Heerlijk ontspannen met de drie éénakters die ze voor u ten tonele brengen. Onder regie van Peter Stax. In cultureel centrum Elckerlyc, op 9, 10, 15 en 16 oktober.

 Luister tussen de happen door

We beginnen in een restaurant waar Donald Pearce een tafeltje voor twee heeft gereserveerd. Maar, hij komt alleen binnen, waar is zijn vrouw Emma?  Ah, daar is ze. Maar waarom heeft Donald dan niet even op haar gewacht? Er komen nog twee gasten binnen; Martin en Polly. Hé, Martin lijkt Donald & Emma te kennen. Maar Polly wil ze liever niet begroeten… Ontrafel wat er ‘tussen de happen door’ aan de hand is met Donald & Emma. Gniffel mee met de ober over wat er speelt bij Martin en Polly. 

Een verwarde moeder

We zien een druk heen en weer lopende moeder die haar kinderen in het gareel brengt. Ze ziet er wat warrig uit. Haar bezorgde buurvrouw Rosemary staat ineens in de huiskamer. Waarom maakt ze zich druk? Moeder ben je, altijd…..voor iedereen. Dat merkt Diana ook, de andere buurvrouw, die even komt kijken en moet vechten om haar sleutel terug te krijgen.

Praatje in het park

De derde akte neemt je mee naar het park waar diverse personages hun praatje doen op een benkske. Je krijgt een kijkje in het leven van 5 heel verschillende mensen. Van een Beryl die valt op foute mannen tot Charles, de man bladert in een lijvig rapport. En Doreen, zij verliet haar man om een hond. Maak ook kennis met Ernest die op de vlucht is.  Maar Annie begint, over verzamelen van ….. mensen.

Reserveer voor  zaterdag 9 oktober | 20:00u

Reserveer voor  zondag 10 oktober  | 15:00u

Entreeprijs €13,50 p.p.

Vanaf 25 september is het coronatoegangsbewijs, voor bezoekers ouder dan 13 jaar, verplicht vanuit de overheid.

Bezoekers van voorstellingen worden gecontroleerd op:
1. Een coronatoegangsbewijs (via de CoronaCheck-app of een geprinte QR-code);
2. Een legitimatiebewijs;
3. Een e-ticket van de voorstelling.